Select Page

Superbowl este cel mai urmarit eveniment pe intreg globul, mai exact anul acesta s-a stabilit un nou record de 114,4 milioane de oameni s-au uitat la meciul de fotbal american. Acesta este si motivul pentru care e locul cu cel mai scump spatiu publicitar, mai exact, anul acesta s-a ajuns la un cost 5 mililoane de dolari pentru un spatiu de 30 de secunde.

Am facut o selectie de spoturi care mi-au placut. Enjoy!

Doritos – Ultrasound

Din punctul meu de vedere, cea mai funny reclama de anul acesta de la Superbowl.

United Healthcare

Trebuie sa fii vazut filmul Rocky pentru a intelege aceasta reclama, dar si daca nu l-ai vazut, tot ti se va parea amuzanta.

Snickers – Marylin

Cei de la Snickers au facut inca un video din seria “Betty White” din 2010.

Nu ma pot abtine sa nu pun si spoof-ul romanesc la aceasta serie:

AXE – Find your magic

Toyota Prius – The longest chase

Practic cei de la Toyota au ironizat toate glumele care s-au facut pe seama Prius-ului si le-au folosit in avantajul lor.

Hyunday – First date

Kevin Hart, tatic de fata, Hyiundai cu aplicatie de Car Finder si prima intalnire a fetei cu un baiat. Continuarea in reclama 😀

MTN Dew Kickstart – #puppymonkeybaby

Dupa ce am vizionat reclama asta am putut sa zic un singur lucru, defapt trei: puppy monkey baby :))

The Bud Light Party

Campbell’s Chunky – This one’s for mom

Colgate – #Every drop counts

PayPal – There’s a new money in town

Budweiser – #Notbackingdown

 

Salut! Sunt Gabriel Augustini si am inceput in 2008, din pasiune si – acum privind in urma – din nebunie, ceea ce inseamna AV Media Productions. Un an perfect pentru a dezvolta o afacere in media, nu? Entuziasmul, dedicarea, dar cel mai important, educatia, de care am beneficiat in acesti ani au contribuit la succesul AVM. In articolele mele veti gasi un mix din pasiunile mele: video, marketing, management, financiar si sport. O zi creativa va doresc!