Select Page

Business Channel

Daca vrei sa faci o pauza, sa te relaxezi, dar in acelasi timp sa cunosti si, de ce nu, sa zambesti la povestile a diferitor oameni de business, trebuie sa vizitezi proiectul nostru. Ne propunem sa prezentam o alta fata a mediului de afaceri din Romania, una plina de realizari si pozitivism.

In curand vor fi si serii de video-uri educationale pe urmatoarele teme: Management, Marketing, Financiar, HR.

Visit Site!
Business Channel
AV Weddings

AV Weddings

Targetul AV Weddings este sa devina punctul de referinta in videografia de nunta la nivel de tara. Ne propunem sa atingem acest target prin efectuarea de lucrari peste media pietei, ca si nivel de calitate ,si satisfacerea clientilor in proportie de 100%.

In esenta, AV Weddings este de fapt, un concept unic pe piata din Romania.

Visit site!

AV Media School

AV Media School este un proiect educational care are ca si obiectiv formarea de specialisti in domeniul media pregatiti pentru nevoile pietei actuale.

Avem cursuri de initiere in videografie si fotografie, care se adreseaza celor care vor sa isi faca o cariera intr-unul din aceste domenii, dar si workshopuri pe teme specifice, care se adreseaza celor care vor sa aprofundeze un anumit domeniu.

Visit Site
AV Media School
The Lemon

The Lemon

The Lemon pune la dispozitia absolventilor de liceu produse cum ar fi: sonete, invitatii banchet, listari fotografii sau listare albume foto digitale. Clientii The Lemon se afla in multe judete ale tarii cum ar fi: Timis, Alba, Brasov, Cluj, Harghita, Sibiu si Bistrita-Nasaud.

Visit Site!

Pin It on Pinterest