Select Page
Ce trebuie sa sa stiti de la inceput este urmatorul lucru!

 

Noi nu facem doar video, noi facem campanii de VIDEO MARKETING!

 

Ce inseamna acest lucru? Ne dorim sa realizam pentru clientii nostri produse video care sa nu fie un cost greu de suportat, dimpotriva chiar, trebuie sa producem profit pentru ei prin serviciile noastre!
Pentru asta trebuie sa facem urmatorii pasi:

 

1. ANALIZA – este foarte important sa vedem care sunt obiectivele companiei, care este strategia de marketing si procesul de vanzare, pentru a gasi solutii care sa aiba rezultate. In aceasta etapa identificam care ar fi oportunitatile si gasim bugetul optim care sa produca rezultatele dorite

 

2. PLANIFICARE – este procesul esential pentru a organiza si structura strategia pentru compania dumneavoastra. Totul trebuie sa fie S.M.A.R.T pentru a decurge smooth la implementare

 

3. IMPLEMENTARE – daca pana acum, cand apelai la astfel de servicii, incepeai cu aceasta etapa, acum aceasta este ultima! Cunostintele, experienta si aparatura, ne vor ajuta sa iti realizam produsele si sa le implementam in campanii care sa iti produca rezultate

 

4. MASURARE – nu se termina totul, in momentul in care ti-am predat materialele. Noi vom masura rezultatele, iar daca ceva trebuie imbunatatit, o vom face!

Sunt Gabriel Augustini si astept sa avem o discutie despre afacerea ta pentru a gasi solutiile cele mai eficiente!

Contacteaza-ma!
AV Media Productions este firma cu cel mai mare portofoliu de traininguri si cursuri filmate si fotografiate de pe piata din Romania!

 

Din ele putem sa amintim:
– www.trainingpentrumanageri.ro de Eliade Rotariu
– www.businessmastery.ro de Lorand Soares Szasz
– www.wealthacademy.ro de Eusebiu Burcas
– Robert Rolih – Millionaire Money Making Machine
– Conferinta Allan Pease 2013
– Conferintele lui Brian Tracy de la Cluj si Bucuresti 2014
– Business Days Cluj 2012, 2013, 2014
– Conferinta de E-commerce Tecomm 2013, 2014
– Cursul Online Negru pe Alb de Calin Biris
– HR Summit Cluj, Timisoara, Iasi
– Conferinta de marketing Markday
– TedX Cluj 2012
– Cursuri organizate de Smart HR avand ca si trainer pe Mario Bruhlmann: Time Management si Comunicare Eficienta
+multe altele avand traineri precum Andy Szekely, Florin Rosoga, Hedi Hoka, Robert Hisrich, Andrea Filip, Dan Pitic, Magnoliu Stan, Zoltan Veres, Mihaela Stroe, si multi altii.

 

Toate aceste informatii acumulate, la care se adauga si experienta noastra de peste 6 ani in piata, le vom implementa in fiecare serviciu prestat pentru clientii nostri!

Pin It on Pinterest